Charging.dk

Vi tilbyder 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

TRÆT AF FORLÆNGERLEDNIGNGER?

Jeg, Ruben Kofod, har arbejdet med indretning af bl.a. undervisningslokaler i over 20 år og med den viden fik jeg tanken, hvorfor er det dog nødvendigt med forlængerledninger i 2020?

Vi har den eneste løsning der reelt kan fjerne forlængerledninger.

Vi gør al opladning nemt med frihed til at sidde hvor man vil,  da vi oplader på bordet uden forlængerledning dvs. vi bruger bærbare stikkontakter.  Det er halv pris i forhold til at etablere stikkontakter på væggen, som jo alligevel ikke løser opgaven. Opladeren er fleksibel,  kan rykkes fra rum til rum på et øjeblik. Med en opladerstation med 3 batterier som kun kan oplades i holderen, kan vi sørge for, at min. 6 pc´ere kan blive opladet i løbet af dagen. Hvert batteri har en genopladningstid på kun 2-3 timer.

Hvordan virker den? Klik HER og se.

Vi tager enhver opgave meget seriøst. Alle skoler der er medlem af DFSI giver vi rabat på de vejledende priser ex. moms. (”download aftale” til højre på siden, for at se hvor meget du kan få i rabat)

Vi har mange typer opladning bl.a. ved værdibokse med opladning til idrætsanlæg, gymnastiksale, omklædningsrum osv. Skulle i derudover have brug for større mængder strøm længere væk til f.eks.  outdoor sport, har vi også løsninger på den sag. Lydløs, nem strøm!

Ring eller skriv og lad os tage en snak om jeres behov for nem opladning.