DCS

– Nettopriser på IT-udstyr, toner, kontorartikler og meget andet

Hos DCS ApS har vi eksisteret siden 1994 og er i dag én af Danmarks største IT-leverandører. Vores sortiment omfatter mere end 250.000 forskellige produkter, hvoraf 8.000 ligger på vores lager i Trige, nord for Aarhus, klar til forventet dag-til-dag levering ved bestilling frem til 18:18.

Vores sortiment
Vores produktområde spænder bredt, og som DFSI-medlem finder du blandt andet laptops, PC’er, skærme, printere, blæk og toner, iPads, smartphones, kontormøbler og meget andet fra brands som Lenovo, Brother, Acer, Apple, Ubiquity og mange flere.

Hvad end du ønsker eller overvejer at udskifte udstyret i jeres gaming/eSport-afdeling, skal have opdateret jeres klassesæt eller skal have nyt udstyr til kontoret eller noget helt fjerde, finder du de rigtige produkter hos os.

Vores koncept
Vi forsøger at gøre tingene så simpelt som muligt. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige nettopriser, ud fra en grundidé om, at alle vores kunder skal have adgang til den skarpest mulige pris. Derfor kan vi ikke tilbyde rabatter – til gengæld er vi sikre på, at du vil opdage, at priserne allerede er skarpe nok. Og så får du 10 % på din første ordre som DFSI-medlem med rabatkoden ”DFSI10”.

Vi tilbyder attraktive lejepriser på IT-udstyr med 100 % gennemsigtighed om årlig udgift og pris efter endt leje. Vælg mellem leje i 12, 24 eller 36 måneder.

Hvordan får jeg adgang?
For at købe varer fra os, kræver det, at du opretter et login via dette link (https://dcs.dk/da/signup/)
Du får besked på mail, når din konto er oprettet i vores system.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang, så vi opfordrer til, at du tager et kig på vore DFSI-side (Klik på ”hjemmeside” i højre side), hvor vi har samlet nogle af de produkter vi kan tilbyde DFSI-medlemmer
– og så er du altid velkommen til at tage fat i os, så vi kan hjælpe dig i gang.