HMN Naturgas

VI ER KUNDERNES SELSKAB

I HMN Gassalg er vi kundernes selskab i mere end én forstand: Vi er ejet af kunderne, og vores overskud går derfor tilbage til kunderne i form af lavere gaspriser. Derudover sætter vi altid kunderne i centrum.

VORES MISSION ER:
Med udgangspunkt i kundernes interesser og behov vil HMN Gassalg sikre gennemskuelige og attraktive priser og vilkår i vores forsyningsområde. Kunderne skal opfatte HMN Gassalg som det indlysende valg som naturgasleverandør i vores forsyningsområde. HMN Gassalg arbejder for et større naturgassalg og naturgasloyalitet.

VORES KUNDEVÆRDIER ER:
HMN Gassalg vil være og virke for vores kunder.

VI ER TROVÆRDIGE
det, vi siger og gør, står til troende vi lover ikke mere, end vi kan holde – tværtimod, vil vi gerne overopfylde vores løfte vi vil dokumentere, når det er muligt – og relevant vi står for de holdbare og langsigtede løsninger.

VI ER ANSVARLIGE
vi træffer de nødvendige beslutninger kundernes interesse er vores 1. prioritet vi er forudseende, når vi handler.

VI ER IMØDEKOMMENDE
vi har et højt serviceniveau – over gennemsnittet vi sætter os i kundens sted vi har respekt for kundernes forskellighed og behandler dem derefter vi er tilgængelige – både i form og indhold.

VI ER KOMPETENTE
vi sætter vores faglighed højt, uden forvaltningsattitude erfaring og sund fornuft er en del af vores faglighed vi er omhyggelige og har fokus på at undgå fejl.