Makulering

Vi leverer landets mest sikre makuleringsløsninger

Sikker makulering af fortroligt materiale

Alle virksomheder i Danmark behandler, i et eller andet omfang, materiale der indeholder personfølsomme oplysninger. Dette materiale skal også på forsvarligt vis afskaffes igen, og det er der vi kommer på banen.

Med vores landsdækkende mobilmakulering, makulerer vores sikkerhedsgodkendte personale alt materiale direkte på jeres adresse. Det betyder at det eneste din virksomhed skal gøre er at smide f.eks. dokumenterne i vores låste makuleringsspande og kontakte os når den er ved at være fuld, så kommer vi og makulerer det hele på stedet.

Denne løsning er både nem, og sikrer at jeres virksomhed opnår både sikkerhed jf. Persondataforordningen og overensstemmelse med Miljøministeriets Affaldsbekendtgørelse, men i sparer også medarbejdernes tid foran en stationær makuleringsmaskine. Og som en ekstra bonus kan vi garantere at alt materialet bliver 100% genanvendt til gavn for vores miljø.

Vi tager det fulde ansvar

Som kunde hos Dansk Sikkerhedsmakulering, følger der en databehandleraftale med. Det betyder at vi tager ansvaret for, hvordan jeres virksomheds data bliver behandlet i overensstemmelse med databeskyttelses-forordningen (GDPR). Vi ønsker et sikkert og troværdigt samarbejde med vores kunder, og vil gerne inddrage jer i hele processen hvis i ønsker det.