Nortec

Vi skaber optimal vaskeridrift Professionelle vaskeriløsninger fra Nortec giver dig markedets bedste helhedsløsning. Vi ender din verden og som totalleverandør af professionelle løsninger til alle størrelser og typer af vaskerier, kan vi levere alt hvad der kræves!

26 års erfaring.
Vi har 26 år erfaring med levering af professionelt vaskerimaskiner og -udstyr til alle typer og størrelse af vaskerier. Det giver en ubetalelig erfaring, som vi tager med ind i dit projekt.

Hurtig og effektiv service.
Et landsdækkende team af egne service-teknikere giver dig markedets hurtigste responstid på serviceudkald. Vi reparerer alle fabrikater og typer af vaskerimaskiner, og tilbyder også en række attraktive serviceydelser.

En kontakt med alle kompetencer.
Hos Nortec finder du kompetencer, der dækker hele vejen rundt om dit vaskeri – fra rådgivning, udstyr og tilbehør til innovative betalingssystemer. Vi kan hjælpe dig med det hele – tilpasset dit behov!

Pladsudnyttelse, kapacitet, energiforbrug, vaskeresultat...
Der er mange emner, der trænger sig på, når den gamle vaskemaskine eller tumbler skal skiftes. Men du kan heldigvis komme hurtigt videre, for vi har masser af erfaring med levering af vaskeriløsninger til forskellige typer af skoler - og vi deler glad og gerne ud af den.

Bliv oprettet som bruger