RICEbyRICE

OBS – for at få korrekte indkøbspriser, skal du først oprettes som kunde hos RICE – se kontaktinfo i højre side.

 

RICE – Praktisk behøver ikke at være kedeligt.

RICE er en dansk interiørvirksomhed beliggende i Odense og har siden virksomhedens start i 1998 været kendt for farverig melamin samt service og interiør med et funky twist.

Farver gør glad

Hos RICE tror vi på den positive effekt, som farver har på både børn og voksne, og missionen har helt fra begyndelsen været at farve verden lidt gladere samt at tilføje lidt ekstra magi til hverdagen – lige meget om du spiser frokost, får eftermiddagssnack, leger med perler eller planlægger en hyggelig picnic ud i det grønne. Vi kalder det ”Hverdagsmagi”.

RICE Melamin

RICE er specielt kendt for farverige melaminprodukter. Melamin er et slidstærkt og holdbart materiale, der kan bruges igen og igen og RICE melamin er af højeste kvalitet. RICE-melamin er testet 100% fødevaresikkert og uden BPA og ftalater. Det er praktisk og kan nemt gå i opvaskemaskinen.

Vi tilbyder al slags service i melamin – både i ensfarvet og med flotte prints:

  • Kopper – i 4 forskellige størrelser
  • Skåle – i mange forskellige størrelser
  • Tallerkener – i forskellige størrelser og former.
  • Gafler, knive, teskeer og latteskeer
  • Køkkenredskaber
  • Bage- og opbevaringsskåle
  • Og meget mere…

 

RICE arbejder med hjertet

RICE arbejder med hjertet og social ansvarlighed er en naturlig del af virksomhedens DNA. Der stilles store krav til fødevaresikkerhed, produktproduktion og bæredygtighed. RICE gør brug af internationale standarder for ansvarlig produktion og er medlem af Ocean Plastik Forum samt har underskrevet G7 Ocean Plastics Charter. Derudover støtter virksomheden hvert år forskellige sociale projekter rundt om i verden.