Kampagner / Nyheder

Desinfektion som E-Spray af store overflader

Med Corona er der kommet et større behov for at desinficere overflader, hvor mange mennesker færdes. Det gælder såvel klasselokaler, gymnastikredskaber, omklædningsrum mm. Med denne effektive pistolsprøjte, kan man desinficere op til 350 m2 pr. time. Kører på lithiumbatteri, og er dermed uden begrænsning af en ledning. Klik på linket nedenfor og læs mere

Læs mere

Smørbagte småkager

Lækre smørbagte småkager med fransk nougat. Perfekt til mødebordet med en god kop Frellsen kaffe eller te. De er på tilbud i September måned.

Læs mere

Meet the new meat

Bare én kødfri dag om ugen kan gøre en kæmpe forskel for miljø, biodiversitet og klima. Men betyder dét, at vi skal erstatte kødet med rødbedebøffer og falafler? Nej, hvis du spørger kødentusiasten Jaap Korteweg. Han er verdens første vegetariske slagter. Jaap kommer fra en familie med rødder i traditionel kvægdrift gennem ni generationer. Alligevel valgte han at bytte et liv med kød ud med et liv med grøntsager. Han savnede bare smagen og konsistensen af kød. Faktisk så meget, at han gjorde det til sit livs mission at finde et reelt alternativ. Og efter 3 års intensiv research lykkedes det at udvikle et produkt med en helt særlig smag, tekstur og bid, som er så godt, at det får selv kødentusiaster til at elske vegetarmad. The Vegetarian Butcher er ikke til dig, som ikke kan lide smagen af kød. Det er til dig, som elsker kød. Klik på linket "Læs mere"nedenfor, for at se opskriftshæftet.

Læs mere

Inspiration til kokke

Mundbind hos Vestergaard

Vær klar på de nye tiltag med mundbind

Mundbind

Ny mand hos Söderberg og Partners

Det er med stor glæde vi kan præsenter Morten Jacobsen, som ny mand til at hjælpe jer skoler med en dækningsmæssig, og økonomisk god løsning i forhold til skolernes skadesforsikringer. Morten kommer fra en stilling ved Willis Towers Watson, hvor han igennem 10 år var med til at udvikle og vedligeholde det skoleforsikringsprogrammet der tilbydes derigennem. Derfor kommer han med en god viden om hvad der er behov for i skolerne forsikringsprogram. Økonomisk har vi oplevet, at der for skolen kan være en stor besparelse ved at benytte sig af det program der tilbydes igennem Söderberg & Partners, samtidig med at skolen risici er godt dækket ind. Det er også vigtigt at pointere Söderberg og Partners er forsikringsmæglere, hvilket medfører at vi er ”ansat” og aflønnet af skolen, og dermed i enhver henseende varetager dennes interesser over for forsikringsselskabet.

Læs mere

GRØNLANDSKE KOLDTVANDSREJER

Kogt og pillede rejer - Ekstra producenttilskud på 5% i 3. kvartal. Se vores inspirerende nyheder og del dine erfaringer - Fit for Foodservice, Facebook

Fit for Foodservice Facebook

Dansk kylling til alle anledninger

Både burger og tarteletter er bedst med kylling. Erstat den traditionelle burgerbøf med en saftig og smagfuld kyllingeburger af 100% lårkød. Rustikke stykker af forkogt kyllingebryst- og lårkød, er hurtigt og let at vende og lune i tarteletfyldet, men også nemt og lækkert i salater, gryderetter og på nachos. Kylling er det klimasmarte valg – og det lækreste.

Læs mere

Kyllingeburger

Ny aftale

Har du nogensinde tænkt : “Har leverandøren nu også tilbudt mig den billigste pris samt de bedste service- & kontrakts-vilkår ?” - dette er umuligt at besvare, medmindre man konkret VED hvad leverandøren har tilbudt andre firmaer. Dette VED jeg dog som professionel indkøber, idet +500 firmaer allerede har ønsket mig involveret i forhandlingerne med netop deres print- & kopi-leverandør. Denne viden, bruger jeg nu til at sikre, at du OGSÅ får tilbudt de billigste priser, af dén leverandør du selv udvælger. Forankret i min unikke indsigt opnås der typisk besparelser på imellem 30-76%. Undgå derfor at havne i dyre, lange, juridisk tunge og uigennemsigtige print- & kopi kontrakter. Brug nedennævnte specialaftale på indkøbs- og leasing rådgivning. Idet ca. 80% af kunderne erhverver sig disse print-løsninger på finansielle aftaler, såsom leasing, leje inkl. service, driftsaftaler mv. er jeg også blevet leasing-ekspert. Hvorfor adskillige firmaer nu ønsker min assistance ved leasing af alt fra landbrugs-maskiner, entreprenør maskiner, VVS-produktions udstyr mv.

Læs mere

Støt en god sag

Køb en Nilfisk støvsuger på tilbud og støt brysterne Skal du bruge en god støvsuger, og vil du samtidig gerne støtte den gode sag? Så kan du købe en VP300 Hepa Pink Nordic til en helt særlig kampagnepris. Støvsugeren er ideel til institutioner, butikker, kontorer mv.

Find de gode tilbud fra Nilfisk lige her

Udnyt pladsen til at skabe attraktive indemiljøer

Vejrudsigten siger regn, og det betyder flere indetimer for eleverne. Så hvorfor ikke udnytte denne mulighed til at skabe attraktive læringsmiljøer som eleverne kan udforske og interagere med? Med folie er det muligt at gøre læring til en integreret del af lokalernes udsmykning. Både gulve, vægge og døre kan dekoreres med folie. Matematiske formler, piktogrammer til døre ind til faglokaler, rondeller med historiske begivenheder – mulighederne er uanede, og det er uanset, hvor I ønsker at skabe et inspirerende læringsmiljø. Så hvis du er interesseret i et visuelt indemiljø udover det sædvanlige, har vi på www.exakt.dk en række visuelle folieløsninger - men du har også mulighed for at designe din helt egen unikke løsning. Hvis du har idéer eller ønsker til en folie, står vores konsulenter og grafikere nemlig klar til at hjælpe dig med at udvikle din egen skræddersyede løsning. Tag kontakt til os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk, så hjælper vi med at finde en løsning der passer til jeres ønsker og behov.

Folieprint

NYHED! Skolerejser i Danmark, fra kun 748,-

Læs mere

Skal vi tage os af din IT-sikkerhed?

Med Sikkerhedspakken fra Duka får du både: Markedets bedste antivirus, så du kan undgå virus og kan holde din computer sikker. Vi sørger også for, at en lang række programmer på din computer bliver opdateret – helt automatisk. Ligesom vi forhindrer, at du mister nogle af dine filer, hvis uheldet er ude. Vi tager nemlig en automatisk sikkerhedskopi af indholdet på din computer hver halve time. Og så giver vi en livline til vores kundeservice, så du kan få al den hjælp du har brug for. Vores IT-eksperter hjælper dig og giver dig nemlig svar på alle dine sikkerhedsspørgsmål. Klik på linket nedenfor.

Sikkerhedspakke

Sund og smagfuld fisk på menuen

Fisk er både rig på protein og Omega-3 fedtsyrer. Klik nedenfor og bliv inspireret til smagfulde og sunde måltider med fisk.

Læs mere

Ekstra smag til dine varme retter

Vælg din smag her

Læs mere

Toppings til dine sommersalater

Klik på linket nedenfor og vælg dine toppings

Læs mere

Katalog

Nyt skoleår

Efter et turbulent forår nærmer vi os heldigvis en mere normal hverdag, men vi skal stadig være obs på god hygiejne og rengøring. Har I alt, hvad I skal bruge, for at sikre elever og lærere en god og tryg skolestart? Dyk ned i alle vores produkter ved at klikke på linket nedenfor og lad dig inspirere til dit næste køb til din skole - så er du sikret en god skolestart.

Produkter

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning.

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning. Ja, du læste rigtigt. Her er den løsning som en gang for alle løser problematikken med forlængerledninger i undervisningen!! Og det er oven i købet til en pris der væsentligt lavere, op til 50% billigere, end at sætte stikkontakter op i klasseværelset. Den oplader laptop´en imens eleven bruger den ligesom at sætte den i stikkontakten. Den genoplader på kun 2-3 timer så den kan bruges flere gange på en dag. Vi tilbyder tyverialarm så de kun kan tages hvis man skanner WRFI kode. Det kan være i form a studiekort eller en kode på noget andet eleven altid har når man bruger pc´en. Den kan f.eks sættes på Laptoppen. Derved er der sporing på hvem der har opladerne. Ring for at høre nærmere. Vi er klar ved telefonerne.

Kort video om hvordan det fungerer

Netflix for lærere og skoleledere

LearnUP er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv og for andre børn og unge i landets skoler og institutioner. Få adgang til en verden af online videokurser – nu med 20% rabat til alle friskoler gennem De Frie Skolers Indkøb. Ring/mail for at give adgang til hele personalegruppen eller brug kode ”DFSI” ved privatkøb gennem hjemmesiden. Se vores online kursuskatalog uden datoer, tidspunkter eller bestemte byer – for kurserne her kan du tage når som helst og hvor som helst. Du kan f.eks. høre om: - skabe gode relationer mellem dig og barnet - få mere kreativitet i din undervisning - fokus på legen i dagtilbud - strategisk forhandling og konfliktmægling - narrativ skoleledelse mv. Du kan også bruge LearnUP til andre formål. Er du f.eks. i gang med at planlægge pædagogiskdag eller konference, kan vi lave særskilt e-learning forløb til dig og resten af personalegruppen, book foredragsholdere indenfor temaet mv.

Læs mere

Kurser

Lad dig inspirere af vores sandwichfolder!

Et godt brød er helt afgørende for den færdige sandwich. Det er den mest synlige del af sandwichen, der både skal appellere til appetitten og fungere som praktisk indpakning, der holder sammen på fyldet. Ligeledes skal krummen tage sig lækker og indbydende ud. Sandwichbrødet er også en vigtig smagsgiver, som kan sættes i spil på forskellige måder afhængigt af spread, fyld og pynt. Hos Schulstad Bakery Solutions udvikler og fornyer vi løbende vores sortiment efter kundernes ønsker og tidens tendenser, så du kan sammensætte et varieret udvalg af brød, der passer til dine gæster. Læs mere her og få inspiration, tips og tendenser omkring sandwichbrød, fyld og meget mere.

Sandwich

Aktiv skolerejse til Vrådal – fra kun 1.548,- pr. person

På denne aktivrejse får I fysiske udfordringer og stærkt sammenhold i Norges skønne natur. Aktiviteterne udføres i samarbejde med professionelle fjeld- og outdoorguider i Vrådal. I rejsens pris er inkluderet program i form af vandreture, klatring/rapelling samt kanosejlads.

Læs mere

Tips til bedre akustik i klasseværelset

Et godt lydmiljø påvirker elevernes indlæringsevne positivt, både på kort og på lang sigt. Dårlig akustik indebærer derimod, at skoleresultaterne bliver dårligere. Derfor får du her 10 tips til bedre akustik i klasseværelset.

10-tips-til-bedre-akustik-i-klassevarelset

GløggMix

- Ingen jul uden den lune gløgg til de kolde julemåneder

Læs mere