Kampagner / Nyheder

Bæredygtighed i din pensionsordning

Vil du investere din pensionsopsparing mere klimavenligt?

Læs mere

Ny aftale på senge og madrasser

SÖVN tilbyder senge, madrasser og tilbehør til elevværelser. Mulighed for at specialfremstille produkter efter ønske, og altid skarpe priser

Læs mere

Katalog

Hellmann’s ketchup på flaske

Endelig kommer der en ketchup, der kan stå side om side med Hellmann’s mayonnaise!

Hellmanns nye ketchup

Fokus på rengøring – nu og i fremtiden !

Mens vi alle venter på at restriktioner bliver ændret, så vi igen kan færdes mere frit, er fokus på rengøring vigtigere end nogensinde. Både at gøre det effektivt og med de rigtige midler og rekvisitter, vil være en af måderne at holde smitte og sygdom fra døren. I vores nye rengøringskatalog tager vi udgangspunkt i de enkelte rum, og viser både metoder, nyheder og produkter. Som en ekstra rengøring kan man anvende LifeClean desinfektion, og dermed sikre at alle overflader er rengjorte og fri for virus. Klik på linket nedenfor og læs mere – eller kontakt din Abena konsulent for råd og vejledning.

Læs mere

LifeClean-miniguide

Dejlig lemontærte

Foråret er på vej, påsken banker på døren, og vi i Delifrance kan tilbyde jer denne dejlige lemontærte til det smagsfyldte påskebord, kaffen, eller det der ligner.

Læs mere

DFD upcy giver aflagte tekstiler nyt liv

Med konceptet DFD upcy vil vi realisere den ambitiøse målsætning om 100 % genanvendelse af alle kundernes tekstiler inden 2025. Et eksempel er vores vaskbare flergangsmundbind, som er er syet af aflagte renrumsdragter fra medicinalbranchen

Læs mere

Læs mere om DFD upcy her

Økologiske ris

Når økologi, kvalitet og kort kogetid er vigtig

Læs mere

Økologisk marmelade

Marmelade til enhver lejlighed.

Læs mere

Nyhed! Skolerejser i Thyborøn

I behøver ikke rejse til udlandet for at give jeres klasse store oplevelser og socialt samvær i topklasse. Overvej fx skønne og charmerende Thyborøn.

Læs mere

Lækre indbydende donuts

Sprød - saftig - luftig

Læs mere

Hold hygiejnen i top med Vestergaard

Hos Vestergaard har vi et bredt sortiment, der passer til alle former for rengøring.

Engangshandsker

Dansk Bagværk der gør brød til din succes

5 nyheder bagt i Danmark: Prøv de nye wienerbrød med frugt eller lækker rugbrød bagt med 100% dansk rugmel med strejf af Bornholm. 4 nye rundstykker, som er en blandet kasser med mix af kejserstykker eller en rugbolle bagt på stenovn og med rugflager og solsikkekerner. Bon appetit.

Læs mere

Brugt af over 50 efterskoler.

Smartevaluering er en platform målrettet efterskolers obligatoriske evalueringer, APV og alle andre undersøgelsesbehov. Gratis support, gratis opsætning og et årligt opkald, hvor vi præsenterer, hvilke evalueringer der skal laves i indeværende skoleår. Brugt af over 50 efterskoler, fordi: - Vi har skabeloner til de tre typer af obligatoriske evalueringer - Mulighed for at finde tendenser i dine besvarelser og sammenligne resultaterne fra år til år - En landingsside på smartevaluering.dk/dinefterskole, hvor man kan samle handlingsplaner, resultater og statistikker.

Se mere her

Påskeæsker -15 % i rabat

Glæd medarbejdere med Danmarks bedste hjemmelavede chokolade. Se kaffeaftalen ved at klikke på linket nedenfor.

Læs mere

Se kaffeaftalen

HONNING med en mild & delikat smag

Klik nedenfor og se mere.

Læs mere

Skal vi tage os af din IT-sikkerhed?

Med Sikkerhedspakken fra Duka får du både: Markedets bedste antivirus, så du kan undgå virus og kan holde din computer sikker. Vi sørger også for, at en lang række programmer på din computer bliver opdateret – helt automatisk. Ligesom vi forhindrer, at du mister nogle af dine filer, hvis uheldet er ude. Vi tager nemlig en automatisk sikkerhedskopi af indholdet på din computer hver halve time. Og så giver vi en livline til vores kundeservice, så du kan få al den hjælp du har brug for. Vores IT-eksperter hjælper dig og giver dig nemlig svar på alle dine sikkerhedsspørgsmål. Klik på linket nedenfor.

Sikkerhedspakke

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning.

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning. Ja, du læste rigtigt. Her er den løsning som en gang for alle løser problematikken med forlængerledninger i undervisningen!! Og det er oven i købet til en pris der væsentligt lavere, op til 50% billigere, end at sætte stikkontakter op i klasseværelset. Den oplader laptop´en imens eleven bruger den ligesom at sætte den i stikkontakten. Den genoplader på kun 2-3 timer så den kan bruges flere gange på en dag. Vi tilbyder tyverialarm så de kun kan tages hvis man skanner WRFI kode. Det kan være i form a studiekort eller en kode på noget andet eleven altid har når man bruger pc´en. Den kan f.eks sættes på Laptoppen. Derved er der sporing på hvem der har opladerne. Ring for at høre nærmere. Vi er klar ved telefonerne.

Kort video om hvordan det fungerer