Kampagner / Nyheder

Feedback fra skole

Se hvad Tandslet friskole siger om vores rådgivning. Vi giver gratis pre-vurdering.

Læs mere

Neuthox – effektive og skånsomme desinfektionsløsninger

Effektiv mod virus, god mod dig. Løsningerne fra Neuthox er vandbaseret desinfektion med hypoklorsyre til hænder og overflader – uden skadelige virkninger på krop/hud eller miljøet. Produkterne er testet effektivt efter EN 13697:2015 mod bakterier samt EN 14476 mod virus, herunder Corona.

Se kataloget her

Ny hånddesinfektion uden alkohol – godkendt til Covid 19 virus

I denne tid med stor forbrug af hånddesinfektion, er der fokus på håndtering af den farlige væske. I tråd med det, kan vi nu præsentere en hånddesinfektion, baseret på mælkesyre. Da det ikke indeholder alkohol, er det ikke faremærket og ikke underlagt Beredskabsstyrelsens begrænsninger omkring opbevaring. Til hånddesinfektionen hører en fin elektronisk dispenser, der sikrer korrekt dosering – evt monteret på en stander, så den kan placeres hvor man ønsker det. Klik på linket og læs mere om et godt tilbud på dispenser + stander og få mere at vide om mælkesyrebaseret hånddesinfektion

Læs mere

Abena Diversey SURE Instant Hand Sanitizer Handout

Hold hygiejnen i top

Se vores brede sortiment hos Vestergaard

Kalenderen der kan bruges år efter år

Et langt 2020 er ved at gå på hæld og planlægningen af næste års aktiviteter er i fuld gang. Her er whiteboard kalenderen et uvurderligt værktøj, når der skal dannes overblik over årets gang. Der er mange fordele ved at benytte et whiteboard som kalender, men de vigtigste er synligheden, genanvendeligheden og det hurtige overblik. Whiteboardtavler findes med mange forskellige standardprint, og hos EXAKT kan du finde alt fra enkle ugetavler til fleksible evighedskalendere. Du kan også lave overskuelige planer med vores mange årshjul og planlægningstavler, der passer perfekt til lærerværelset. Vi kan både levere standard kalendertavler, men også skræddersyede tavler, hvor der er mulighed for at kombinere kalenderen med et årshjul eller gøre plads til notater. Se dine muligheder her: https://www.exakt.dk/produkter/tavler/whiteboards-med-design/. Hvis du ønsker rådgivning omkring, hvilken tavle der bedst dækker jeres behov, skal du ikke tøve med at kontakte os på 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk.

Klik her for at se vores udvalg af tavler

Skarp julepris på BKI kaffe

Julesæk med lækkert indhold og mange flere tilbud.

Læs mere

Origo – den perfekte bordserie til undervisningen

Origo er en komplet skolebordsserie med fokus på akustik, ergonomi og fleksibilitet. Alt sammen for at skabe et funktionelt og gennemtænkt arbejdsmiljø for elever og lærere.

Produkter

Velkommen ! Vi har altid åbent – Vi er her, når i har brug for os

Julen står for døren og i den forbindelse har vi gode valgt at lave noget anderledes i år. I skal bruge vores produkter fra Délifrance og lave en opskrift eller skab din egen opskrift med vores lækre produkter, tag et flot billedet af herlighederne eller find inspiration på No Waste All Taste Læg det ud på din instragram-konto og tag os @delifrancenorden VOILÀ! Færdigt arbejde! Derefter kontakter vi dig for dine oplysninger, så vi kan sende dig en brødkniv og følg os gerne på Instagram. Der er altid plads til en sød lille macaron Efterårs -og vinterkampagne, køb 2 æsker Délifrance Macarons hos din grossist. Kontakt os derefter for at få tilsendt vores flotte macaronsstativ Jylland Malene Pedersen tlf. 22 32 61 65 Sjælland & Fyn Camilla Holder tlf. 28 26 10 26

Find inspiration

Nyhed

100% dansk produkt – stegt brystfilet. Mørt, saftigt og stegt skånsomt for at bevare smagen og den gode kvalitet. Det stegte brystfilet kan bruges koldt eller varmt, i sandwich, til salater eller blot som almindeligt letanvendeligt brystfilet i forbindelse med en hovedret.

Læs mere

God inspiration til sandwich salget

SÅDAN VÆLGER DU DEN BEDSTE SANDWICH-EMBALLAGE SEKS VEJE TIL ØGET SANDWICHSALG GØR OVERSKUDSMAD TIL INDTÆGTSKILDE LÆKRE OPSKRIFTER OG INSPIRATION

Læs mere

Inspiration til fisk på bordet

Fisk er både lækkert og sundt. Prøv Yellowfin tunfisk med fint, lyst kød og saftig smag. Klik på linket nedenfor og bliv inspireret til smagfulde og sunde måltider med fisk.

Læs mere

Nyd julen med lækre økologiske produkter.

Læs mere

Sérver alkoholfri gløgg

så alle kan julehygge

Læs mere

70% af skolerne har uvidende har fået et aftale-vilkår indført, der er identisk med den problemstilling som Højesteret afgjorde, var ulovlig.

Efter nu at have fået fremsendt adskillige print-kontrakter, er konklusionen: at 70% af skolerne uvidende har fået et aftale-vilkår indført, der er identisk med den problemstilling som Højesteret afgjorde, var ulovligt og erstatningspådragende for leverandøren. De sidste 30% var lige ved at indgå print-kontrakter, hvor dette aftale-vilkår var ved at blive indført "i det med småt" og kunden ville tillige " i det med småt", uvidende havde accepteret at skolen fraskrev sig rettigheden til at gøre indsigelser imod disse vilkår. Hvorved Visivo fik anbefalet skolen til, IKKE at indgå disse aftaler. Anbefalingen er nu, med afsæt i ovenstående erfaringer, at samtlige skoler straks bør få undersøgt deres print-kontrakter. Gør brug af Visivo´s GRATIS pre-vurdering i samarbejdet med De Frie Skolers Indkøb, og få be-/afkræftet om I også uvidende har fået indført disse kontrakts-vilkår i jeres print-kontrakter, som absolut IKKE er til jeres fordel. ( Årsagen til at vi anbefaler straks er, at der desværre i retssystemet er tidsfrist for, hvor langt tid tilbage man kan gøre indsigelser ) Gør også brug af vores GRATIS pre-vurdering, når I lige skal til at indgå en ny aftale. Så vi sammen sikrer, at I ikke får indført disse kontakts-vilkår, der medfører at I betaler voldsomt opskruede priser på jeres printere. Opskruede priser på op imod 600% er desværre også en af vores erfaringer Visivo har gjort sig, ved gennemgang af allerede tilsendte print-kontrakter.

Læs mere

Julen står for døren !

Abena er klar til at sprede julestemning med stort udvalg af LED lys, julepynt og flot borddækning. Læs mere i vores store julekatalog ved at klikke på linket nedenfor.

Julekatalog 2020 - ABENA

Danske Vesterhavs rødspættefileter, klassisk paneret, æg og grov hvederasp

Danske Vesterhavs rødspættefileter, klassisk paneret, æg og grov hvederasp - Intro-tilbud: Producenttilskud på 5% i oktober, når du handler på DFSI's fødevareaftale med Hørkram Foodservice. Se videopræsentation af produktet via linket nedenfor.

Videopræsentation

Et kreativt onlineunivers for lærere og pædagoger

for lærere og pædagoger. Kender du til Positiverne? Positiverne er en bred vifte af værktøjer til læring, bevægelse og kreativ leg. Siden er spækket med materiale til lærere og pædagoger, herunder eksempelvis praktiske aktiviteter og redskaber, som kan bruges til at kommunikere vigtige beskeder til forældre. Med adgang til dette univers har du mulighed for at printe unikke plakater og aktiviteter året rundt. På Positiverne finder du mere end 550 sjove, lærerige og kreative aktiviteter, samt 750 budskabsplakater – alt sammen lige til at printe. Med adgang til Positiverne får hele skolen ubegrænset adgang til ALLE platformens materialer. Med ét enkelt login kan materialerne tilgås fra både tablet, smartphone og computer. Hvis du ønsker at blive klogere på dette kreative onlineunivers, kan du ved at klikke på "Læs mere", læse mere om platformen, og få indblik i alle dets mange muligheder.

Læs mere

Køb adgang til Positiverne

Skal vi tage os af din IT-sikkerhed?

Med Sikkerhedspakken fra Duka får du både: Markedets bedste antivirus, så du kan undgå virus og kan holde din computer sikker. Vi sørger også for, at en lang række programmer på din computer bliver opdateret – helt automatisk. Ligesom vi forhindrer, at du mister nogle af dine filer, hvis uheldet er ude. Vi tager nemlig en automatisk sikkerhedskopi af indholdet på din computer hver halve time. Og så giver vi en livline til vores kundeservice, så du kan få al den hjælp du har brug for. Vores IT-eksperter hjælper dig og giver dig nemlig svar på alle dine sikkerhedsspørgsmål. Klik på linket nedenfor.

Sikkerhedspakke

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning.

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning. Ja, du læste rigtigt. Her er den løsning som en gang for alle løser problematikken med forlængerledninger i undervisningen!! Og det er oven i købet til en pris der væsentligt lavere, op til 50% billigere, end at sætte stikkontakter op i klasseværelset. Den oplader laptop´en imens eleven bruger den ligesom at sætte den i stikkontakten. Den genoplader på kun 2-3 timer så den kan bruges flere gange på en dag. Vi tilbyder tyverialarm så de kun kan tages hvis man skanner WRFI kode. Det kan være i form a studiekort eller en kode på noget andet eleven altid har når man bruger pc´en. Den kan f.eks sættes på Laptoppen. Derved er der sporing på hvem der har opladerne. Ring for at høre nærmere. Vi er klar ved telefonerne.

Kort video om hvordan det fungerer

Netflix for lærere og skoleledere

LearnUP er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv og for andre børn og unge i landets skoler og institutioner. Få adgang til en verden af online videokurser – nu med 20% rabat til alle friskoler gennem De Frie Skolers Indkøb. Ring/mail for at give adgang til hele personalegruppen eller brug kode ”DFSI” ved privatkøb gennem hjemmesiden. Se vores online kursuskatalog uden datoer, tidspunkter eller bestemte byer – for kurserne her kan du tage når som helst og hvor som helst. Du kan f.eks. høre om: - skabe gode relationer mellem dig og barnet - få mere kreativitet i din undervisning - fokus på legen i dagtilbud - strategisk forhandling og konfliktmægling - narrativ skoleledelse mv. Du kan også bruge LearnUP til andre formål. Er du f.eks. i gang med at planlægge pædagogiskdag eller konference, kan vi lave særskilt e-learning forløb til dig og resten af personalegruppen, book foredragsholdere indenfor temaet mv.

Læs mere

Kurser

Lad dig inspirere af vores sandwichfolder!

Et godt brød er helt afgørende for den færdige sandwich. Det er den mest synlige del af sandwichen, der både skal appellere til appetitten og fungere som praktisk indpakning, der holder sammen på fyldet. Ligeledes skal krummen tage sig lækker og indbydende ud. Sandwichbrødet er også en vigtig smagsgiver, som kan sættes i spil på forskellige måder afhængigt af spread, fyld og pynt. Hos Schulstad Bakery Solutions udvikler og fornyer vi løbende vores sortiment efter kundernes ønsker og tidens tendenser, så du kan sammensætte et varieret udvalg af brød, der passer til dine gæster. Læs mere her og få inspiration, tips og tendenser omkring sandwichbrød, fyld og meget mere.

Sandwich

Aktiv skolerejse til Vrådal – fra kun 1.548,- pr. person

På denne aktivrejse får I fysiske udfordringer og stærkt sammenhold i Norges skønne natur. Aktiviteterne udføres i samarbejde med professionelle fjeld- og outdoorguider i Vrådal. I rejsens pris er inkluderet program i form af vandreture, klatring/rapelling samt kanosejlads.

Tips til bedre akustik i klasseværelset

Et godt lydmiljø påvirker elevernes indlæringsevne positivt, både på kort og på lang sigt. Dårlig akustik indebærer derimod, at skoleresultaterne bliver dårligere. Derfor får du her 10 tips til bedre akustik i klasseværelset.

10-tips-til-bedre-akustik-i-klassevarelset