Kampagner / Nyheder

Toiletmiljøer

I det offentlige rum og andre steder, hvor toiletfaciliteter deles, håber alle på en kvalitetsoplevelse, der får dem til at føle sig rene og forfriskede.

Læs mere

Ny dispenserserie med håndklæderuller på 350 meter ..

Kimberly Clark lancerer nu to nye dispensere til håndklæderuller. Begge dispensere kan indeholde flere meter papir end tidligere set, i den velkendte høje papirkvalitet, og har plads til restruller. Det er muligt at få dispenserne uden beregning ved indgåelse af dispenseraftale. Læs mere i vedhæftede materiale og kontakt gerne vores lokale konsulent for yderligere information.

Læs mere

Møbelklar til det nye skoleår?

Før vi ved af det, er sommerferien over os, og alt går i stå... eller næsten alt! Hos Kinnarps holder vores produktion og levering åben hele sommeren.

Læs mere

Send et sundt budskab og få samtidig en god reklame ..

Med fokus på netop jeres budskab på vandflasken, kan I kombinere det praktiske og sunde indslag med en profilering af jeres skole. Brug det til Efterskolernes dag, når de nye lever ankommer, idræts arrangementer og meget mere. Frem til 1. juli kan vi tilbyde jer en særlig lav pris , og også mulighed for at bestille bare en halv portion. Læs mere her, og kontakt vores lokale konsulent for flere oplysninger.

Læs mere

SE VORES FLOTTE UDVALG AF VÆGURE

Hos Batco Nordic har vi samlet et stort udvalg af flotte vægure i stilrent design.

Læs mere

Nyt samarbejde mellem Haugen-Gruppen og HKScan / ROSE Kylling

ROSE Kylling på køl og frost er fra 23/5 en del af Haugen-Gruppens sortiment, som bl.a. tilbydes til mange af DFSIs medlemmer.

Læs mere

ROSE Kylling sortiment 2018

Tilbyd linnedpakker til sommerens gæster

Gør sommeren lidt nemmere for dine kursister ved at tilbyde dem linnedpakker til brug under deres ophold. Med duge og servietter fra DFD kan du dække op til hverdagens hyggelige måltider eller skabe det rette udtryk ved mere festlige lejligheder.

Læs mere

Prisstigninger - køb kopipapir inden ferien.

Alle kopipapirproducenter varsler betydelige prisstigninger på kopipapir, og det forventes, at prisreguleringerne vil blive mellem 10-15% hen over 2018. Du kan med fordel indkøbe kopipapir til den nuværende og gunstige DFSI pris indtil d. 30. juni. Den nye skolesæson står snart for døren, og du kan via Lyreco Kundeservice på tlf. 70 100 500 komme i kontakt med din lokale Lyreco salgskonsulent, hvis du har behov for særlig support ved bestilling eller indhentning af pristilbud på større indkøb til skolestart ! Se gerne på vores webshop www.lyreco.dk de ekstra gode tilbud på BIC skole og kontorartikler, når du køber BIC mærkevareprodukter i perioden 1. juni-30. juni 2018. Du er sikkert opmærksom på den nye EU lov pr. 25. maj, der omhandler en stramning af reglerne for omgang med personfølsomme data. Persondataforordningen (eller GDPR) omhandler alle små og store virksomheder samt offentlige myndigheder. Læs gerne mere (ved at klikke på linket) om det i vores folder, hvor vi også har samlet en række produkter, der kan være aktuelle at anskaffe i denne forbindelse. Se de gode priser på vores webshop eller kontakt gerne din lokale Lyreco salgskonsulent for produktrådgivning m.v.

Læs mere

EU lov pr. 25. maj

Ny pakkerejselov har konsekvenser

Vidste du at en ny Pakkerejselov og Lov om Rejsegaranti træder i kraft pr. 1. juli 2018? De nye love har konsekvenser for skoler og foreninger, der selv lejlighedsvist arrangerer rejser.

Læs mere

Nyheder fra Svansø

Glutenfri linse og kikærte pasta Svansø præsenterer et glutenfrit, proteinrigt og smagfuldt alternativ til traditionel pasta. Pasta lavet på røde linser og kikærter.

Læs mere

Sæt torskerogn på frokostmenuen

MSC- og nøglehulsmærket torskerogn i praktiske ruller à 750 g fra Amanda Seafoods. Til et godt stykke brød, en mousse eller salat

Læs mere

Hvor meget strøm bruger I, når I er gået hjem?

S.C. Nordic kan måle forbruget, ved at hente data fra de nye elmålere. Det giver mulighed for at måle hvor meget strøm I bruger, f.eks. i de timer hvor I har lukket.

Læs mere

Jensens Kurser og DFSI har indgået aftale.

Jensens Kurser er landets ældste grafiske kursusvirksomhed med mere end 28 års erfaring. Vi er godkendt kursusleverandør til bl.a. Pressens Uddannelsesfond, Mediernes Efteruddannelse og GRAKOM (Brancheforeningen for Kommunikation, Design og Medieproduktion). Jenens Kurser afholder mere end 1.000 kursusdage om året fordelt over hele landet. Vi underviser typisk i små hold (2-6) deltagere således at faglighed, forankring og dialog sikrer mest udbytte for kursisten

Læs mere

Tilbud maj måned 2018

Vi forstærker bonusordningen

DFSI’s bonusordning forstærkes i forhold til indkøb af fødevarer på DFSI’s indkøbsaftale med Hørkram Foodservice.

Læs mere

Optimering af solcelle

Optimering af solcelle, ved udnyttelse af svingende el priser, batterier og varmepumper. Værdien af solcelle produceret strøm er ekstrem afhængig af om man skal bruge den selv, eller om den skal leveres tilbage til el nette som over produktion. Dette projekt fokuserer netop på denne udfordring, og tager det et skridt videre, i det vi også tage priser på el ind som en parameter. Konceptet er en online løsning, som optimerer driften af følgende del komponenter: • Solceller, og invertere • Varme pumper • Akkumuleringstanke for opvarmning • Batterier for lagrings af strøm • El patroner for yderligere opvarmning af forbrugsvand Konceptet udnytter forskellene i varme lagret i tanke, kontra energi lagret som strøm på batterier.

Læs mere her

Abena deltager på Foodexpo

Kom og mød os på stand L9350 – når vi deltager på Foodexpo den 18.-20. marts 2018 i MCH A/S.

Lækre nye produkter og inspiration.

Så er det nye koncept i version 2 kommet med fast casual

Forårskampagne fra Nilfisk på store og mindre gulvvaskere

Nilfisk er nu klar med deres store forårs-sommer kampagne på bl.a. gulvvaskere. Se de mange muligheder i vedhæftede katalog og find store besparelser. Hvis I er interesseret i en demonstration, formidler Abena gerne et besøg af den lokale Nilfisk konsulent, der er den bedste rådgiver omkring behov og løsninger. Kontakt vores kundeservice på tlf : 74311515 eller din lokale Abena konsulent.

Læs mere

Last minute tilbud

Står der studierejse på skemaet i foråret 2018, så kig nærmere på disse last-minute tilbud, og få jeres studietur til spotpris.

Læs mere

Vines Erhvervsmøbler præsenterer Panto POP stolen og Cloverleaf modulsofa. Tidløst og multifunktionelle møbler

Designeren Verner Panton har designet en lang række møbler i tidløst design, som alle er praktiske, stærke og innovative. Vines Erhvervsmøbler er leverandør af en lang række møbler og lamper, fra blandt andet Verner Panton. Se nu bare disse 2 stærke tilbud på en sjov og praktisk stabelbar plast stol, samt en multifunktionel modulsofa. Sofaen kan fås både i vedligeholdelsesfri plast, eller som en blød polster udgave med lige nøjagtig det stof man ønsker. Plast sofaen kan bruges både ude og inde. Ring / skriv til Peter Nees, tlf.: 71 11 12 10 – mail: peter@vines.dk for yderligere information eller et uforpligtende møde. Intet projekt er for lille eller for stor.

Læs mere

Se video Panto pop stolen

Tilbud på vores håndlavede chokolade

Afhængig af antal og type, kan der forhandles en specialpris. Kontakt din konsulent i området og få et konkret tilbud, dog ikke på vores Marcipangrise, som er en ren Nettopris. Med ønsket om en god jul. Frellsen Kaffe og Chokolade

Læs mere

MØD OS OG LYT MED

Når Kinnarps deltager på Danmarks Privatskoleforenings Årsmøde fredag den 27. oktober 2017, Hotel Nyborg Strand. Her kan du høre om vores anderledes projekt “Klasserumsklang”, hvor vi gennem musik, sætter fokus på et gennemgående problem i mange læringsmiljøer. Rolige omgivelser er en forudsætning for, at elever i alle aldre føler sig godt tilpas og opnår gode læringsresultater. Men desværre ser virkeligheden anderledes ud, og mange børn og unge bliver tvunget til at være i støjende miljøer, der ikke er egnede til undervisning. Som en af de største udbydere af indretning til skoler og med stor erfaring og interesse for, hvordan skolemiljøet påvirker eleverne, ønsker vi at løfte problemstillingen på en ny måde. For at få flere til at lytte til skolen og dens behov, fik vi hjælp af den Grammy-nominerede musik producent Pablo Paz og lod ham skabe et stykke musik af autentiske klasseværelseslyde. Vi lover det bliver rart at lægge øre til. www.kinnarps.dk/klasserumsklang

Læs mere

Glutenfri

Hvis du ikke tåler gluten, så er der stadigvæk lækre brødprodukter til dig.

Læs mere

Støjdæmpning i lokaler, kantiner, gangarealer og lignende steder.

Er der udfordringer med for meget larm i lokaler, kantiner, gangarealer og andre steder. Vines Erhvervsmøbler kan hjælpe jer med at nedbringe støj effektivt. Med udgangspunkt i lokalet og støj niveauet i lokalet, kan støjen absorberes med pæne og dekorative billeder. De dokumenterede støjabsorberende billeder fås i individuelle mål og motiv efter ønske. Vælg mellem 1000 vis af billeder fra vores billedarkiv, eller brug et af jeres egne billeder. Motivet kan endda skiftes med andet motiv, hvis udsmykningen trænger til et ”pift”. Max størrelse motiv er 3 meter x ”næsten uendeligt”, men alt efter behov sammensætter vi billeder i størrelser og antal, så den ønskede støjdæmpning opfyldes. Ring / skriv til Peter Nees, tlf.: 71 11 12 10 / peter@vines.dk for yderligere information eller et uforpligtende møde.

Læs mere

Danmarks bedste priser

Danmarks bedste priser på den kendte Rotpunkt termokande.

Læs mere

Få bugt med bakterier

Få bugt med bakterierne med en aftale på hygiejneløsninger fra DFD. Du kan dermed sikre hygiejnen på steder med stor daglig aktivitet. I vores sortiment har vi non-touch sæbe- og spritdispensere, og du kan designe dem med målrettede budskaber eller jeres logo. Kontakt os for nærmere information – vi kommer gerne forbi og ser på mulighe-derne.

Læs mere

Ny skoleavis fra Lyreco er på gaden

Vind Biobilletter til HELE klassen blandt de mange gode tilbud. Og HUSK den særlige webbonus for DFSIs medlemmer.

Lyreco tilbudsavis

Kinesiske pinjekerner med ekstra tilskud

Ny kinesiske pinjekerner som et billigt alternativ til Pakistanske God til både din pesto og som ristede til salater. Fra juli-september får du 2% ekstra i tilskud, så du i alt får 5 % i denne periode, når du handler på DFSI's fødevareaftale med Hørkram Foodservice. Tilskuddet opgøres og udbetales hvert halve år af DFSI.

Læs mere