Kampagner / Nyheder

Gør dit gulv mere end bare rent

Katalog

Budgetvenlige skolerejser med indhold

Se forslag til skolerejser med stramt budget. Det gode og faglige indhold behøver I heller ikke gå på kompromis med – så længe I planlægger skolerejsen sammen med os, får I adgang til et bredt og varieret udvalg af oplevelser og fagbesøg.

Læs mere

Tid til frisk start?

Som medlem af DFSI har du adgang til mere end 250.000 IT-produkter til engrospriser. Find alt fra laptops, klassesæt, printere, skærme og kontorprodukter. Vi tilbyder også langtidsleje af gaming PC og skærm fra kun 750,- kroner eksklusive moms pr. måned. … og du får stadig 10 % på din første ordre hos os som ny DFSI-kunde (leje af udstyr undtaget)

Se produkter

STORT UDVALG AF RENGØRINGSVOGNE

Se det brede udvalg af rengøringsvogne samt tilbehør fra markedets førende producenter.

Rengøringsvogne

Økologisk Gløggmix

- til den lune gløgg til de kolde julemåneder

Læs mere

Når hygiejnen i køkkenet skal være i top!

I denne vejledning kommer vi ud i krogene i køkkenet, når det gælder rengøring og desinfektion – med de rigtige midler og de nyeste rekvisitter kan man sikre en høj standard, også i køkkenet med mange assistenter.

Læs mere

Ekstra rabat på gardiner

Lissau tilbyder ekstra 10% på alle nettopriser ved ordrer afgivet inden 31/12-19. Med dansk produktion siden 1922 af gardiner og solafskærmningsløsninger, er Lissau det sikre valg når der skal vælges nye gardiner – eller reparation af eksisterende. Kvalitet og fleksibilitet er nogle af de vigtigste nøgleord for os, og vi tilbyder gratis opmåling og rådgivning, således at der sikres den bedst mulige løsning hver gang. Hent inspiration på www.lisssau.dk eller i et af vores showrooms.

Læs mere

Knorr flødealt. skifter navn

Nu skifter Knorr Flødealternativer navn og design. Indholdet er dog lige så velkendt, velsmagende og anvendeligt som altid.

Læs mere

Tyttebær

- den uundværlige syltetøj til julens lækre retter og bagværk

Læs mere

Få inspiration i vores nye skolekatalog

Gå på opdagelse i vores nye skolekatalog med alt hvad du har brug for at vide om fremtidens læringsmiljøer! Du får gode tips, nyheder og inspiration.

Fremtidens læringsmiljøer

Sæt kulør på

Hos RICEbyRICE tror vi på, at farver har en positiv effekt på både børn og voksne. Melamin er et slidstærkt og holdbart materiale, der kan bruges igen og igen og RICE melamin er af højeste kvalitet. RICE-melamin er testet 100% fødevaresikkert og uden BPA og ftalater – og så kan det nemt gå i opvaskemaskinen.

Hjemmeside

Vi leverer dit brød til skiferien!

Står I og skal på skiferie, så vælg en eller flere af vores tø & server brød til din sandwich. Vi har allerede udvalgt 6 lækre brød perfekt til skiferien, som med garanti kan stille sulten på den lange bustur eller i sneen for enden af pisten. Så bliver det ikke nemmere og samtidig virkelig lækkert

Læs mere

Gør dit gulv mere end bare rent

Katalog

NY aftale - EXAKT

EXAKT leverer standard og skræddersyede skilte, folieløsninger, akustik og støjregulering og tavler. Vores fornemmeste opgave er at rådgive, designe og målrette helhedsløsninger, der formidler ethvert budskab til dine kunder.

Kataloger

Hvilket mobilabonnement skal du vælge?

Når du skal vælge det bedste mobilabonnement til dine behov, er det vigtigt, at du først får en forståelse for dit eget forbrug.

Læs mere

GløggMix

- Ingen jul uden den lune gløgg til de kolde julemåneder

Læs mere

Inspiration til et grønnere køkken

I 2019 sætter Unilever Food Solutions fokus på et år med masser af grønne retter.

Inspiration

Maj måneds kampagnevarer fra ROSE Kylling

Der opspares 4,5% på alle ROSE Kylling varer – inkl. kampagnevarer - købt igennem DFSI aftalen med Hørkram.

Læs mere

Inspiration til kylling

Bliv fristet af det nye morgenbrød fra Schulstad Bakery Solutions

Med sin lancering af 8 nye morgenbrød samt en mix kasse har Schulstad Bakery Solutions hævet spiseoplevelsen og skruet op for smag, form og struktur, så det både kan ses og smages. Her får du et morgenmadssortiment, hvor der med garanti er et lækkert morgenbrød for enhver smag

Læs mere

Lad fisken indgå i både frokost- og aftenmenuen.

Der er masser af muligheder for at servere nemme retter med fisk – både som pålæg og som varme retter. Torskerogn kan f.eks. anvendes til tapas, dip og tapenader, en dejlig mousse eller stegt på pande, som et let og nærende måltid.

Læs mere

Vil I gå i Churchills fodspor i London, have EU under huden i Bruxelles eller opleve Berlin på 30-året for Murens fald?

Få lige nu et fagligt studieprogram MED I PRISEN på 11 populære skolerejsemål. Vi garanterer masser af spændende og lærerigt indhold til dine elever samt minimal planlægningstid for dig.

Læs mere

Hvad betyder Pensions-reformen for dig?

Din pensionsopsparing blev i 2018 præget af Folketingets vedtagelse af en Pensionsreform, som bestod af 2 dele – 1. del blev vedtaget inden nytåret 2018, mens 2. del blev vedtaget op til sommerferien 2018 – begge dele med ikraftræden pr. 1.1.2018

Læs mere