Kampagner / Nyheder

Ny aftale på forsikring

Skolesektoren er et af vores særlige kompetenceområder. Vi har sammen med DFSI og medlemmer analyseret behovet, og har på den baggrund udviklet og forhandlet unikke og meget konkurrencedygtige priser og vilkår til medlemmernes fordel. Vort DFSI team har over 100 års erfaring, og kommer alle med en solid baggrund fra forsikringsselskaber

Læs mere

Fiskefrikadeller til buffeten i december

Giv buffeten i december et twist med Amandas rustikke fiskefrikadeller saltet med tang. Her får du en fiskefrikadelle med markante smagsnuancer. Smagsglæde er nøgleordet. Velbekomme.

Læs mere

Færdig skolerejse-pakke Budapest

Skal planlægningen af skolerejsen være så nem som mulig? Se denne færdige skolerejse-pakke til Budapest, hvor spændende aktiviteter og besøg er INKLUSIV i prisen!

Læs mere

Bliv inspireret af vores nyeste produktkatalog for 2018

Masser af spændende nyheder indenfor bl.a. El-materiel, LED, armaturer, arbejdslamper, lyskilder og meget mere. Højager Belysning er Danmarks bredeste leverandør, og det afspejler vores nye produktkatalog også. Der er endda varer fra vores sortiment som ikke er taget med kataloget, så tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du ikke kan finde det du søger!

Produktkatalog

Økologi

Nyheder som gør sig bemærket, lad dig inspirerer.

Læs mere

Vines Erhvervsmøbler præsenterer Panto POP stolen og Cloverleaf modulsofa. Tidløst og multifunktionelle møbler

Designeren Verner Panton har designet en lang række møbler i tidløst design, som alle er praktiske, stærke og innovative. Vines Erhvervsmøbler er leverandør af en lang række møbler og lamper, fra blandt andet Verner Panton. Se nu bare disse 2 stærke tilbud på en sjov og praktisk stabelbar plast stol, samt en multifunktionel modulsofa. Sofaen kan fås både i vedligeholdelsesfri plast, eller som en blød polster udgave med lige nøjagtig det stof man ønsker. Plast sofaen kan bruges både ude og inde. Ring / skriv til Peter Nees, tlf.: 71 11 12 10 – mail: peter@vines.dk for yderligere information eller et uforpligtende møde. Intet projekt er for lille eller for stor.

Læs mere

Se video Panto pop stolen

Ny aftale på evalueringsværktøj

Sådan sparer en efterskole 20 timer om året på evalueringer. SmartEvaluering kan tilpasses netop jeres skole.

Læs mere

Specialtilbud

Hold øje med vores specialtilbud og restpladser til foråret 2018 – måske finder du et tilbud der passer perfekt til jeres næste skolerejse!

Læs mere

Frisk brød

Få det gode overblik over alle vores dejlige frisk brøds varianter, der er lidt til en hver smag.

Læs mere

Ny aftale med Batco.

Samkøb har indgået aftale med Batco. Her kan du købe kvalitetsbatterier fra anderkendte brands til stort set alle formål. Derudover er Batco også lagerførende indenfor elektroniske affaldsspande belysning, ure, LED lygter og meget mere.

Læs mere

Flere tilbud

TILBUD fra Jyske Storkøkken

Se de tilbuddene fra Jyske Storkøkken

Læs mere

SPICY SNACKS !!

Prøv de nye Sun Island ristede mandler med Jalapenos eller barbecue. Velegnede som ekstra krydderi på risretter, salater og grønsagsretter - eller blot som snacks eller appetizers.

Læs mere

Tilbud på vores håndlavede chokolade

Afhængig af antal og type, kan der forhandles en specialpris. Kontakt din konsulent i området og få et konkret tilbud, dog ikke på vores Marcipangrise, som er en ren Nettopris. Med ønsket om en god jul. Frellsen Kaffe og Chokolade

Læs mere

Surdej !

62% af forbrugerne mener at smagen i surdejsbrød tilfører noget ekstra til madoplevelsen, prøv at blive inspireret.

Læs mere

Inspiration til et fint julebord i december

I Abenas julekatalog finder du alt til at dække op med i december – både til hverdag og til fest kan du dække et flot bord og sprede julestemning. Klik på linket (klik først på "læs mere"), og se hvad vi i år kan tilbyde indenfor bl.a. miljøvenlige LED-lys, servietter og duge, og meget andet.

Læs mere

DFSI har indgået aftale med Mogens Daarbak

Nu kan du med fordel anskaffe dig kopimaskiner og interaktive whiteboards via DFSI's aftale med Mogens Daarbak.

Læs mere

MØD OS OG LYT MED

Når Kinnarps deltager på Danmarks Privatskoleforenings Årsmøde fredag den 27. oktober 2017, Hotel Nyborg Strand. Her kan du høre om vores anderledes projekt “Klasserumsklang”, hvor vi gennem musik, sætter fokus på et gennemgående problem i mange læringsmiljøer. Rolige omgivelser er en forudsætning for, at elever i alle aldre føler sig godt tilpas og opnår gode læringsresultater. Men desværre ser virkeligheden anderledes ud, og mange børn og unge bliver tvunget til at være i støjende miljøer, der ikke er egnede til undervisning. Som en af de største udbydere af indretning til skoler og med stor erfaring og interesse for, hvordan skolemiljøet påvirker eleverne, ønsker vi at løfte problemstillingen på en ny måde. For at få flere til at lytte til skolen og dens behov, fik vi hjælp af den Grammy-nominerede musik producent Pablo Paz og lod ham skabe et stykke musik af autentiske klasseværelseslyde. Vi lover det bliver rart at lægge øre til. www.kinnarps.dk/klasserumsklang

Læs mere

Glutenfri

Hvis du ikke tåler gluten, så er der stadigvæk lækre brødprodukter til dig.

Læs mere

Støjdæmpning i lokaler, kantiner, gangarealer og lignende steder.

Er der udfordringer med for meget larm i lokaler, kantiner, gangarealer og andre steder. Vines Erhvervsmøbler kan hjælpe jer med at nedbringe støj effektivt. Med udgangspunkt i lokalet og støj niveauet i lokalet, kan støjen absorberes med pæne og dekorative billeder. De dokumenterede støjabsorberende billeder fås i individuelle mål og motiv efter ønske. Vælg mellem 1000 vis af billeder fra vores billedarkiv, eller brug et af jeres egne billeder. Motivet kan endda skiftes med andet motiv, hvis udsmykningen trænger til et ”pift”. Max størrelse motiv er 3 meter x ”næsten uendeligt”, men alt efter behov sammensætter vi billeder i størrelser og antal, så den ønskede støjdæmpning opfyldes. Ring / skriv til Peter Nees, tlf.: 71 11 12 10 / peter@vines.dk for yderligere information eller et uforpligtende møde.

Læs mere

Danmarks bedste priser

Danmarks bedste priser på den kendte Rotpunkt termokande.

Læs mere

Få bugt med bakterier

Få bugt med bakterierne med en aftale på hygiejneløsninger fra DFD. Du kan dermed sikre hygiejnen på steder med stor daglig aktivitet. I vores sortiment har vi non-touch sæbe- og spritdispensere, og du kan designe dem med målrettede budskaber eller jeres logo. Kontakt os for nærmere information – vi kommer gerne forbi og ser på mulighe-derne.

Læs mere

Ny skoleavis fra Lyreco er på gaden

Vind Biobilletter til HELE klassen blandt de mange gode tilbud. Og HUSK den særlige webbonus for DFSIs medlemmer.

Lyreco tilbudsavis

Kinesiske pinjekerner med ekstra tilskud

Ny kinesiske pinjekerner som et billigt alternativ til Pakistanske God til både din pesto og som ristede til salater. Fra juli-september får du 2% ekstra i tilskud, så du i alt får 5 % i denne periode, når du handler på DFSI's fødevareaftale med Hørkram Foodservice. Tilskuddet opgøres og udbetales hvert halve år af DFSI.

Læs mere

Har du overnattende gæster og byder sommeren på større arrangementer?

Har du overnattende gæster? Gør det nemt med linnedpakker til dine gæster. Skal du huse feriegæster eller kursister i løbet af sommeren? Gør det nemt med tilpassede linnedpakker fra DFD. Vi kan bidrage til, at jeres overnattende gæster får en god nats søvn. Det er helt enkelt og nemt for jer: vi leverer individuelle linnedpakker direkte til jeres depot, og vores chauffør henter det igen efter brug. På den måde kan I altid tilbyde jeres overnattende gæster nyvasket linned – enten som en del af en samlet pakke eller et tilkøb for dem. Hør mere om vores linnedpakker, som vi kan sammensætte efter behov. Tag endelig fat i os, hvis I vil gøre brug af aftalen med DFSI. Byder sommeren på større arrangementer? Lej duge og servietter - nemt og fleksibelt. Står I over for at skulle holde et større arrangement, så kan vi hjælpe jer med duge og servietter. Vi leverer allerede til en stor del af Danmarks restauranter, og vi ved hvad den rette dug og serviet kan gøre for stem-ningen. Det er nemt og fleksibelt for jer at leje hos os – vi leverer, når I skal bruge det, og vores chauffør kommer og afhenter dugene og servietterne efter arrangementet. Kontakt os, hvis I vil gøre brug af aftalen med DFSI. Vi kommer gerne forbi, så vi sammen kan afdække de specifikke behov. Helle Balsby-Christensen M: +45 93 39 05 85 E: hbc@dfd.dk Michael Kristensen M: +45 91 89 91 03 E: mik@dfd.dk