Kampagner / Nyheder

Ny aftale - Dansk Sikkerhedsmakulering

Hos Dansk Sikkerhedsmakulering leverer vi sikre makuleringsløsninger, der sikrer at din virksomhed er på forkant med Persondataforordningen. Vores mobile makuleringsbiler kører hver dag rundt i hele landet og makulerer. Vi kommer direkte til din virksomhed og makulerer jeres materiale på stedet, dette er ikke kun en sikker løsning, men også en mere effektiv metode, så jeres medarbejdere kan bruge deres ressourcer fornuftigt.

Læs mere

PC skabe med indbygget opladning

Med hjul og lås i mange forskellige størrelser. Charging.dk tilbyder at lave alle typer for opladning. Også hvis det skulle være indbyggede skabe.

Læs mere

Hvor langt er I med digitaliseringen?

På trods af digitalisering og øget udbredelse af fx iPads i klasselokalet, kommer de færeste uden om blæk, toner og øvrige forbrugsstoffer til printere. Og hos DCS ApS har vi gjort det nemt for alle at finde de korrekte forbrugsstoffer til hvilken som helst printer med vores unikke tonerguide. Her vælger du først producent, derefter model og til sidst får du vist alle kompatible forbrugsstoffer - og størstedelen ligger klar til levering dagen efter. Har du endnu ikke været inde forbi vores side? Så opret en konto på vores hjemmeside, og få adgang til vores tonerguide – og vores sortiment på mere end 250.000 produkter. Psssst… som DFSI-medlem får du 10 % rabat på din første ordre hos os.

Læs mere

Printerguide

FRUGTGRØD

Nyd grøden med lidt mælk eller anvend den til et væld af desserter, bagværk samt som smagsgiver i varme retter.

Læs mere

ØKOLOGISKE OLIER

til salater og sommerretter

Læs mere

Skab bedre arbejdsbetingelser med afskærmning

Bordskærme er en helt exceptionel måde at tænke i indretning af klasselokaler på, da det er muligt at skabe mindre arbejdsstationer for eleverne med plads til frirum og fordybelse. Derudover kan bordskærmene være en effektiv løsning, i en tid hvor der skal tænkes i afstand og forebyggelse af smittespredning. Vores bordskærme af plexiglas beskytter nemlig mod virus og bakterier, der spredes gennem nys og hoste. Pladen er nem at rengøre og udgør derfor et hygiejnisk alternativ til bordskærme med stof. Derudover er det en fleksibel løsning, der hurtigt kan flyttes fra klasseværelset til fællesarealet. Hvis du er interesseret i andre former for afskærmning, har vi på www.exakt.dk en række standard skærmvægge. Her finder du både almindelige skillevægge til opdeling af rummet og lydregulerende skærmvægge. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der bedst dækker dine behov for opdeling af lokalet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk.

Afskærmning

Få styr på hygiejnen med Vestergaard

Hos Vestergaard har vi et bredt sortiment, som kan gøre jer klar til genåbningen.

Håndsprit

Rengøringsmaskiner

Nedenfor finder du vores udvalg af rengøringsmaskiner

Rengøringsmaskiner

Nyhed

Panerede færdigstegte mini isingfileter- perfekt til portionsanretning, smørrebrød, burgere og sandwich.

Læs mere

Klar – parat – skolestart

Sommerferien nærmer sig og snart også et nyt skoleår. Mange skoler skal i den forbindelse udskifte forskellige rekvisitter, og vi har derfor fornøjelsen at præsentere lidt af vores udvalg her – til særlig lave priser for medlemmer af DFSI. Succesen med den fleksible gulvvasker I-Mop fortsætter, og vi til byder desuden en lille ny støvsuger, produceret af 75% genbrugsmaterialer.

Læs mere

5 og 10 liter køledunke til drikke varer

5 og 10 liter køledunke til drikke varer og andre gode tilbud.

Læs mere

Pukka Te - dit bæredygtige valg

Pukka Te indeholder perfekt sammensatte urteblandinger, der er gode for krop og sjæl. Husk, at hver gang du køber Unilever produkter via DFSI's fødevareaftale med Hørkram Foodservice, så modtager du 4% af dit køb i direkte tilskud. Beløbene opgøres og udbetales af DFSI 2 gange årligt.

Læs mere om Pukka Te

Brug for mere plads og fleksible møbler?

Af og til dikterer omstændighederne, at der skal tænkes nyt og anderledes, for at få indretningen på skolerne til at gå op - som det er tilfældet i øjeblikket. Her er man godt hjulpet af indretningsløsninger med mange kombinationsmuligheder, der gør det muligt at ændre funktionen af et rum for en kortere eller længere periode - som eksempelvis at gøre korridorer og andre fællesarealer til en forlængelse af klasseværelset. Klik på linket nedenfor og bliv inspireret

Udnyt arealerne

Tid til læskende iste?

Sommer og sol kalder på velsmagende iste. 4 spændende varianter der let tilberedes. 20% rabat i juni.

Læs mere

Din rejsepartner i hele Europa

Kan du godt li', at alt bare spiller når du skal på tur, ja, så det Dit Busselskab der dur '.

Læs mere

Buskørsel i ind & udland

Busser fra 6 til 83 personer Vi giver 10 % rabat på alt kørsel

Læs mere

Sikker transport - til alle behov.

Vi kører dagligt med skoler, børnehaver, institutioner, foreninger mv. på kortere og længere ture, og kender derfor til de forventninger og behov I har. Vores turistbusser matcher alle behov og krav, herunder komfortable minibusser, turistbusser med lift og plads til kørestole. De seneste dobbeltdækkere vi har indkøbt, kan medtage helt op til 83 passagerer og uanset størrelse og indretning, så opfylder busserne de højeste standarder indenfor komfort og miljø. Kontakt os på tlf.: 30 10 20 30 eller fremsend Jeres henvendelse til: dbe@ditobus.dk

Læs mere

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning.

Opladning til Laptops uden brug af forlængerledning. Ja, du læste rigtigt. Her er den løsning som en gang for alle løser problematikken med forlængerledninger i undervisningen!! Og det er oven i købet til en pris der væsentligt lavere, op til 50% billigere, end at sætte stikkontakter op i klasseværelset. Den oplader laptop´en imens eleven bruger den ligesom at sætte den i stikkontakten. Den genoplader på kun 2-3 timer så den kan bruges flere gange på en dag. Vi tilbyder tyverialarm så de kun kan tages hvis man skanner WRFI kode. Det kan være i form a studiekort eller en kode på noget andet eleven altid har når man bruger pc´en. Den kan f.eks sættes på Laptoppen. Derved er der sporing på hvem der har opladerne. Ring for at høre nærmere. Vi er klar ved telefonerne.

Kort video om hvordan det fungerer

Netflix for lærere og skoleledere

LearnUP er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv og for andre børn og unge i landets skoler og institutioner. Få adgang til en verden af online videokurser – nu med 20% rabat til alle friskoler gennem De Frie Skolers Indkøb. Ring/mail for at give adgang til hele personalegruppen eller brug kode ”DFSI” ved privatkøb gennem hjemmesiden. Se vores online kursuskatalog uden datoer, tidspunkter eller bestemte byer – for kurserne her kan du tage når som helst og hvor som helst. Du kan f.eks. høre om: - skabe gode relationer mellem dig og barnet - få mere kreativitet i din undervisning - fokus på legen i dagtilbud - strategisk forhandling og konfliktmægling - narrativ skoleledelse mv. Du kan også bruge LearnUP til andre formål. Er du f.eks. i gang med at planlægge pædagogiskdag eller konference, kan vi lave særskilt e-learning forløb til dig og resten af personalegruppen, book foredragsholdere indenfor temaet mv.

Læs mere

Kurser

Lad dig inspirere af vores sandwichfolder!

Et godt brød er helt afgørende for den færdige sandwich. Det er den mest synlige del af sandwichen, der både skal appellere til appetitten og fungere som praktisk indpakning, der holder sammen på fyldet. Ligeledes skal krummen tage sig lækker og indbydende ud. Sandwichbrødet er også en vigtig smagsgiver, som kan sættes i spil på forskellige måder afhængigt af spread, fyld og pynt. Hos Schulstad Bakery Solutions udvikler og fornyer vi løbende vores sortiment efter kundernes ønsker og tidens tendenser, så du kan sammensætte et varieret udvalg af brød, der passer til dine gæster. Læs mere her og få inspiration, tips og tendenser omkring sandwichbrød, fyld og meget mere.

Sandwich

Aktiv skolerejse til Vrådal – fra kun 1.548,- pr. person

På denne aktivrejse får I fysiske udfordringer og stærkt sammenhold i Norges skønne natur. Aktiviteterne udføres i samarbejde med professionelle fjeld- og outdoorguider i Vrådal. I rejsens pris er inkluderet program i form af vandreture, klatring/rapelling samt kanosejlads.

Læs mere

Tips til bedre akustik i klasseværelset

Et godt lydmiljø påvirker elevernes indlæringsevne positivt, både på kort og på lang sigt. Dårlig akustik indebærer derimod, at skoleresultaterne bliver dårligere. Derfor får du her 10 tips til bedre akustik i klasseværelset.

10-tips-til-bedre-akustik-i-klassevarelset

GløggMix

- Ingen jul uden den lune gløgg til de kolde julemåneder

Læs mere

Inspiration til et grønnere køkken

I 2019 sætter Unilever Food Solutions fokus på et år med masser af grønne retter.

Inspiration