Kampagner / Nyheder

Tilbud på effektive specialsæber

Gør en god handel .... Gælder så længe lager haves

Læs mere

4 klassikere der holder!

Se 4 af vores mest populære rejsemål til skolerejsen – og bliv inspireret til jeres egen

Læs mere

HOLD SKOLEN REN OG PÆN OVER VINTEREN

Den rette måtteløsning holder snavs og vand ude. Bestil en prøveperiode på måtter inden 31.12.18

Læs mere

Vi leverer dit brød til skiferien!

Står I og skal på skiferie, så vælg en eller flere af vores tø & server brød til din sandwich. Vi har allerede udvalgt 6 lækre brød perfekt til skiferien, som med garanti kan stille sulten på den lange bustur eller i sneen for enden af pisten. Så bliver det ikke nemmere og samtidig virkelig lækkert

Læs mere

Når engangsemballage og bæredygtighed går hånd i hånd ..

At finde alternativer til plast kræver innovative løsninger. Bagasse er en 100% naturlig og biologisk nedbrydeligt biprodukt fra sukkerrør industrien. Et af de mange miljø-venlige alternativer til traditionel engangsservice. Se alle de spændende muligheder i vores nye katalog.

Læs mere

Katalog

Gør som Kenn: Bliv IT-kompetent!

Indtag flere roller på arbejdet med en opdateret viden fra Jensens Kurser. Med et grundkursus i Adobe InDesign iklædes du en kompetencepakke, som gør dig i stand til at opbygge lækkert grafisk materiale til både trykte og digitale udgivelser. Man kan (næsten) ikke sige layout og grafik uden at nævne InDesign. På vores grundkursus hjælper vi dig til at navigere rundt i programmet, og du får kendskab til de grundlæggende funktioner og de kreative muligheder.

Læs mere

InDesign

Nem nyhed fra Amanda Seafoods

Frosne mørksejportioner til let servering af fisk, når der er travlt i køkkenet

Læs mere

Et flødealternativ… til forskel

Knorr Piske giver stabilitet til alle slags mousser, konsistens og skærefasthed til desserter og kager samt 50 % mere volumen end almindeligt piskefløde. Det gør den helt perfekt til denne fløderand, der er et perfekt alternativ som juledessert. Klik på linket nedenfor for at se opskrift på en luftig fløderand.

Læs mere

EN SAG DER ER VÆRD AT STÅ OP FOR!

Vil du også gerne spise 5 æbleskiver og arbejde kalorierne væk helt uden besvær, så læs med her.

Læs mere

Gamer-stol til E-sport

Vines Erhvervsmøbler har efterhånden indrettet flere E-sports lokaler…..måske skal vi også hjælpe dig! Få det bedste ud af de lokaler, der er til rådighed, så ”Gamerne” får optimale forhold. Vi har alt hvad I skal bruge, og tegner lokalet i 3D, så du kan se hvordan det endelige resultat vil komme til at ser ud. Se tilbuddet på én af de bedst solgte E-sports stole, men vi har også både billigere og dyrere gamer-stole. Ring eller mail til Peter Nees, Tlf.: 71 11 12 10 / mail: peter@vines.dk

Læs mere

Invitation til bæredygtighedsarrangement

I samarbejde med DFSI afholder Lantmännen Unibake og Royal Greenland et arrangement for dig, som ønsker at arbejde mere målrettet med bæredygtighed. Så deltag i arrangementet, hvor du og dine kollegaer har rig mulighed for at få inspiration og gode råd til, hvordan I implementerer bæredygtige vaner i jeres hverdag.

Læs mere

December måneds kampagnevarer fra ROSE Kylling

Der opspares 4,5% på alle ROSE Kylling varer – inkl. kampagnevarer - købt igennem DFSI aftalen med Hørkram.

Læs mere

Økologiske julelækkerier

Få den glade julestemning frem med økologiske julelækkerier

Læs mere

350 meter papir pr. rulle – og mulighed for gratis dispenser !

Med de nye dispensere fra Kimberly Clark, kan både store og mindre steder få glæde af håndklæderuller med høj kapacitet. Og med restrullefunktion, sparer man skift og spild af små rester på rullen. Kontakt din lokale konsulent for nærmere præsentation af de mange muligheder, og læs allerede nu om de skarpe priser på papir i linket nedenfor.

Læs mere

Bordet er genopfundet

Ønsker du at skabe et sjovt, kreativt og fleksibelt arbejdsområde? VAGABOND er en kamæleon på hjul, der nemt skifter fra mødebord til arbejdsbord til spisebord til ... hvad end du har brug for. Brug gavlene til noter eller opbevaring og dekorer tværstangen med frodigt grønt eller belysning. Det er kun fantasien der sætter grænser

Læs mere

Støvsuger på batteri og andre gode tilbud fra Nilfisk

Nilfisk er klar med deres nye efterårsprogram, hvor der er store besparelser på støvsugere, gulvvaskere mm. Læs også om den nye støvsuger på batteri, der har op til 60 minutters driftstid – velegnet til steder hvor der er langt mellem stikkontakterne og derfor tidsbesparende. Eller de forskellige højtryksrensere til ethvert formål. Kontakt vores lokale konsulent, der gerne formidler et besøg af en ekspert fra Nilfisk og en demonstration af netop den maskine I kunne have brug for.

Læs mere

Prøv nogen af de lækre sandwich produkter fra Schulstad

Få inspiration til lækre sandwiches.

Læs mere

Få inspiration til at styrke jeres skolebørns kreative sider!

Lyreco har skabt et nyt online univers til skoler og institutioner, der evt. kan bruges som inspiration for jeres undervisning ? Klik på linket nedenfor.

Læs mere

Ny pakkerejselov har konsekvenser

Vidste du at en ny Pakkerejselov og Lov om Rejsegaranti træder i kraft pr. 1. juli 2018? De nye love har konsekvenser for skoler og foreninger, der selv lejlighedsvist arrangerer rejser.

Læs mere