Hvad er De Frie Skolers Indkøb

De Frie Skolers Indkøb (DFSI) ejes og drives af Palle Thykjær og Tina Vatta Hvilsted. Palle har en fortid som forretningsfører på Vejle Idrætshøj- og Efterskole og har derudover erfaring fra jobs som ansvarlig for økonomi og administration i det private erhvervsliv. Tina kommer fra et job i indkøbsafdelingen hos Aarsleff A/S og har derudover solid erfaring med IT.
DFSI blev etableret med start den 1. januar 2012. I den korte tid vi har været i gang har mere en 1000 skoler benyttet sig af muligheden for at benytte sig vore indkøbsaftaler. Vi arbejder løbende på at etablere nye indkøbsaftaler til gavn for vore medlemmer.
Når du tilmelder din skole eller institution til DFSI har du gratis adgang til at benytte DFSI`s aftaler. Din tilmelding indebærer ikke nogen bindinger af nogen art.
De Frie Skolers Indkøb har som primært formål, at sikre optimale vilkår for selvejende skoler og institutioner i forbindelse med deres indkøb.
Et vigtigt parameter er at udnytte de meget store volumener, som skolerne samlet set indkøber for.
Afhængig af omkostningsområdet etablerer vi udbud eller etablerer attraktive leverandøraftaler så du ALTID er sikker på altid at handle på fordelagtige vilkår.

Tina 1
Palle1