Hvad er De Frie Skolers Indkøb

De Frie Skolers Indkøb (DFSI) ejes og drives af Palle Thykjær og Tina Vatta Hvilsted. Palle har en fortid som forretningsfører på Vejle Idrætshøj- og Efterskole og har derudover erfaring fra jobs som ansvarlig for økonomi og administration i det private erhvervsliv. Tina kommer fra et job i indkøbsafdelingen hos Aarsleff A/S og har derudover solid erfaring med IT.
DFSI blev etableret med start den 1. januar 2012. I dag har DFSI mere end 1.200 medlemmer som gratis og uforpligtende har mulighed for at benytte vore aftaler. Vi arbejder løbende på at etablere nye indkøbsaftaler til gavn for vore medlemmer.
Når du tilmelder din skole eller institution til DFSI har du gratis adgang til at benytte DFSI`s aftaler. Din tilmelding indebærer ikke nogen bindinger af nogen art.
De Frie Skolers Indkøb har som primært formål, at sikre optimale vilkår for selvejende skoler og institutioner i forbindelse med deres indkøb.
Det har aldrig været tanken at DFSI skulle være profitorienteret og derfor indregnes altid mest muligt af virksomhedens overskud i DFSI´s bonusordning til gavn for vore medlemmer.

Tina 1
Palle1