Creativ Company

OBS – Ved første bestilling på vores hjemmeside – kontakt kundeservice for log-in

Creativ Company

Hos Creativ Company har vi siden 2000 tilbudt populære produkter og kreative ideer til skoler og institutioner.

Produkter og idéer

Vi har et bredt og dybt sortiment med mere end 12.000 varer som kan kombineres på kryds og tværs, og vores kreative afdeling er klar med 3.500 idéer og inspirationer med udførlig vejledning, som alle findes på vores hjemmeside.

Kreativ læring

Forskning har bevist, at børns intelligens kan styrkes med kreative aktiviteter. Vi udvikler derfor også løbende idéer med intelligensfaktor. Alle disse idéer er med vejledning og målrettet 3 til 11-årige børn, og er ligeledes af finde på vores hjemmeside.

Kundeservice

Du kan bestille hele vores sortiment på https://www.cchobby.dk/.

Men vi sidder også klar i vores kundeservice til at hjælpe dig på mail og telefon, og har du som indkøber på en skole eller institution brug for rådgivning og inspiration ansigt til ansigt, så rykker vi gerne ud til dig.

Indkøbspriser

Aftalen mellem Creativ Company og DFSI sikrer dig som kunde en fordelagtig pris, som fremgår af dokumentet i højre side (se download aftale). Er du allerede oprettet som kunde hos os, vil dine vilkår naturligvis følge den nye aftale fra 1. januar 2020.

Miljø- og produktsikkerhed

Hos Creativ Company arbejder vi på flere forskellige fronter med at passe bedre på miljøet. Alle vores produkter er omfattet af gældende EU-lovgivning som f.eks Legetøjsdirektivet, REACH, kosmetikforordningen, EUTR og lov om fødevarekontaktmaterialer. Lovgivningen er med til at sikre, at du trygt kan bruge vores produkter.

Social ansvarlighed

Hos Creativ Company har vi en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og mangfoldighed – også når det gælder ansættelse på særlige vilkår. 700 mennesker fra lokalområdet er kommet videre mod et fast arbejde, uddannelse eller anden afklaring gennem et forløb i vores ”Service center”, hvor arbejdet er tilrettelagt individuelt efter den enkeltes ressourcer. 10-15% af vores medarbejdere i den faste stab er i dag ansat på særlige skånsomme vilkår.