Linde Brandmateriel

Linde Brandmateriel har over 30 års erfaring med salg og servicering af brandmateriel m.m. Vi er i forvejen kendt af flere skoler. Alle produkter er selvfølgelig godkendt efter gældende forskrifter.
Vi har på markedet set bindinger på aftaler fra 1 år og helt op til 5 år. Hos Linde Brandmateriel kan man opsige aftalen med måneds varsel.
De priser som er opgivet på prislisten, er de reelle priser som du skal betale. Der kommer ikke administrations– ,miljø- eller andre tillæg oveni. Der er heller ingen abonnementer, hvor du betaler et fast beløb hvert år for en vare/ydelse som du ikke gør brug af.
Vær opmærksom på, at på denne aftale betaler du kun for en ombytning, når du rent faktisk får en opbytning dvs. hvert 5. eller 10. år eller ved brug.

Linde Brandmateriel fører også forskellige røgalarmer lige fra den almindelige med batterier til store serieforbundne systemer. Desuden føres flere forskellige ”klistermærker” til at hænge op og sætte på fodpaneler. Disse ”lader op” imens der er lys i gangene og i mørke bliver de selvlysende, hvilket er meget hensigtsmæssigt, da strømmen jo som regel går i forbindelse med brand.

PRODUKTER
Slukkere
Brandtæpper
Trykprøvninger
Genopladninger/ ombytninger
Hjertestarter
Slangevinde
Førstehjælpskasser/ kufferter
Øjenskyl
Røgalarmer
Årligt teknisk serviceeftersyn
Og meget andet

KURSER
Førstehjælp
Hjertestarter
Genopfriskningskurser
Udvidet førstehjælp

Derudover kan man bestille branddemonstration/undervisning (Teoretisk og praktisk undervisning i ”Elementær brandbekæmpelse” herunder demonstration i slukning af mindre bål)