Hørkram Foodservice

Totalleverandør til Foodservice markedet
Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservice markedet og én af de tre største cateringgrossister i Danmark. Vi råder over et meget bredt og alsidigt sortiment med over 26.000 unikke varenumre og har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservice markedet.

Vi servicerer i dag over 6.500 kunder i hele Danmark, råder over 190 multi-temperaturbiler og leverer dagligt til kunder i stort set enhver krog af det danske land. Vores kundefundament spænder bredt lige fra den lokale bager til alle typer af offentlige instanser over til store og små virksomheder til restauranter/caféer/kiosker i alle størrelser.

Vores fokus er høj leverings- og kvalitetssikkerhed og stor fleksibilitet i forhold til vores kunders ønsker.

Vi er fysisk placeret i 2 topmoderne velfungerende logistikcentre i henholdsvis Sorø på Sjælland og ved Århus på i alt 60.000 m2 og fører et totalt dækkende fødevaresortiment og har desuden også vin, egen nonfood afd., egen frugt & grønt afd. og egen kødopskæring.

Vi er stolte over selv at producere og levere kød & pålæg af bedste kvalitet til vores kunder fra vores kødopskæring med en størrelse på 2.700 m². Herfra kan vi sikre kvalitets- og leveringssikkerheden også på dette område og derudover opfylde kundespecifikke ønsker indenfor kød- og pålæg.