MultiLine Foodsolution

Alt til køkkenet og rengøringen

Ofte skal man ud at finde forskellige leverandører, når man skal have alt det, man skal bruge. Men ikke hos os. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge på samme sted. Vi tilbyder dig one stop shopping, og uanset om du leder efter emballage, pakkemaskiner, borddækning eller rengøringsmaskiner, så finder du det hos os. Det skal være nemt at handle, og det er det hos MultiLine.

Vi udvider løbende vores sortiment, så du altid kan få de nyeste trends hos os. Her på siden finder du et lille udsnit af, hvad vi kan tilbyde indenfor Foodsolution og rengøringsmaskiner.

Stort udvalg af emballage til dit storkøkken

Vi har et stort udvalg af engangsservice og fødevareemballager til din madproduktion. Uanset om du skal bruge bøtter, bakker, bestik, kopper, bakker til maskinforsegling eller noget helt andet.

Hos os kan du få den samlede løsning eller blot det, du lige står og mangler.
Vi har alt fra bowls og bakker til emballage med et bæredygtigt fokus og Custom Made emballage.

Vi har mange års erfaring, og du kan altid trække på os, når du skal finde den helt rigtige emballageløsning til dit køkken.

Stort udvalg af udstyr til dit køkken

Hos os finder du alt det, du skal bruge i dit storkøkken.
Vi har et stort udvalg af køkkenmaskiner, borde efter mål, sous vide udstyr, porcelæn, bestik, kipgryder, serveringsartikler, skilte, reolsystemer og meget mere fra alle de bedste leverandører på markedet.

Vi sørger altid for, at du kan finde de nyeste trends hos os, og vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig og dit køkken.

Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid finder lige dét, du skal bruge.

Stort udvalg af pakkemaskiner til dit storkøkken

Hos os finder du lige den pakkemaskine, som du skal bruge i dit storkøkken. Vi har et stort udvalg af maskiner til pakning af dine fødevarer fra alle de bedste leverandører på markedet.

Hos os kan du få lige det flow i din maskine, som du har brug for, så du kan pakke dine fødevarer, som du vil.

Den rigtige maskine kan effektivisere dine processer og spare både tid og penge. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige
maskine med det helt rette flow til dit storkøkken.

Maskiner til effektiv rengøring

Hos MultiLine finder du markedets førende mærker inden for maskiner til effektiv rengøring.

Du kan handle et stort program af maskiner og alle de tilhørende forbrugsvarer.

Træk på vores store erfaring inden for området, og lad os være med til at sikre, at du får præcis den løsning som matcher dit nuværende og fremtidige rengøringsbehov.

Der kan være en rigtig god økonomi i at tænke ergonomi, kapacitets- og ressourceudnyttelse med ind, når der skal handles – brug vores viden til at træffe det rigtige valg.