Frellsen

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?
Hos Frellsen kaffe er kunden altid i centrum og vi mener, at god service er nøgleordet for et godt samarbejde. Af god service kan vi tilbyde vores kunder:

Stort produktsortiment i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
Vi har alt lige fra kaffe, chokolade, the og kaffemaskiner – til bryganlæg, engangsservice og en lang række tilbehør. Dermed kan du nøjes med at have en enkelt leverandør på flere produktområder.

Egen teknisk serviceafdeling
Vi har to teknisk service afdelinger i Danmark, fordelt på henholdsvis Jylland og Sjælland. Dermed kan vi hurtigt rykke ud, hvis du får problemer med din kaffemaskine. Da vores servicemontører har stor erfaring i reparering af maskiner, kan de i de fleste tilfælde reparere din maskine hos dig. Skulle de ikke kunne lave maskine med det samme, får du selvfølgelig en lånemaskine i reparationsperioden.

Egne chauffører – levering helt ind på hylden
Vi har vores helt egne chauffører, der kommer ud til dig med varerne. Hvert distrik har sin egen chauffør, så du vil få besøg af samme chauffør hver gang. Hos andre leverandører bliver varerne ofte placeret udenfor en port eller lignende. Hos Frellsen kaffe tager vi bedre hånd om vores kunder, og sørger for at dine varer kommer helt ind på hylden.

Ordrekontor
Vi har hver dag åbent på telefonen for bestilling mellem 8.00 og 16.00. Dog til kl. 14.00 om fredagen. Og skulle du ikke kunne ringe i åbningstiden, så kan du bestille via vores telefonsvarer, på fax, via mail eller E-bestilling.

E-bestilling
Du kan i ro og mag bestille dine varer online på vores E-bestilling. Alle vore kunder får adgang til at bestille online, og det er meget enkelt og overskueligt.

Konsulentbesøg
Når du vælge Frellsen kaffe som leverandør, kan du få besøg af en af vores konsulenter – der sammen med dig kan gennemgå jeres forbrug, ønsker og løsninger. Efter en gennemgang kan din konsulent sammensætte den helt rigtige løsning, der opfylder din virksomheds behov bedst muligt.

Erfaring
I.M. Frellsen har eksisteret siden 1897 – og i mere end 40 år har vi sørget for import, ristning og levering af kaffe til en stor kundekreds. I øjeblikket sørger vi for produkter til over 7.000 kunder fordelt i hele landet.