Andel Energi (tidl. SEAS-NVE)

Andel Energi

– lad os optimere jeres energiforbrug, så I sparer penge og skåner klimaet        

El

Naturgas

Energioptimering                          

Køb energien billigt og brug mindre af den – det har altid været vejen frem for veldrevne skoler og institutioner.

Vores mange års erfaring viser dog, at de fleste selvejende institutioner stadig kan opnå store, rentable besparelser på deres omkostninger til energi.

Hvem er vi?

Andel Energi er en af Danmarks største andelsejede energikoncerner. Vi sælger el, naturgas og rådgivning til både offentlige og private virksomheder over hele landet.

Hvorfor bruge tid på os?

Tag en uforpligtende snak med os om jeres energiforbrug, så kommer vi med gode bud på, hvordan det kan forbedres. For eksempel i forhold til:

  • Indkøb
    Passer jeres el-aftale til jeres forbrugsmønster og risikoprofil? Måske kan vi levere el og naturgas på bedre vilkår og til en lavere pris?
  • Optimering
    Vores rådgivere er eksperter i energianalyser, som viser vej til selvfinansierende besparelser og bedre indeklima
  • Klimavenlig energi
    Vi tilbyder også et af Danmarks mest klimavenlige el-produkter GlobalEnergi samt RECS-certifikater baseret på vindkraft, biomasse eller solenergi. Både GlobalEnergi og produktet RECS Ny Vind er anerkendt af Det Økologiske Råd i henholdsvis klasse A og B.

Dialog er en kerneværdi

I Andel Energi vil vi hellere være partner end leverandør. Det betyder, at vi på alle niveauer er indstillet på at samarbejde frem for blot at levere – jeres udfordringer er vores.

Hvis du ønsker at vide mere, er vi altid klar til dialog.